avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii -modificare fisa postului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii -modificare fisa postului atributii suplimentare in fisa postului Buna ziua, daca un salariat ...

atributii suplimentare in fisa postului

Buna ziua, daca un salariat prin atributiile din fisa de post nu-si justifica timpul de 8 ore pe zi si se dar se propune suplimentarea atributiilor dar angajatul nu accepta. Care sunt pasii de urmat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 14 Octombrie 2021
Ce inseamna "nu-si justifica timpul de 8 ore pe zi "?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Angajatul isi justifica timpul de lucru de 8h/zi raportat la atributiile din fisa postului in masura in care conditiile de munca existente la momentul angajarii au ramas neschimbate. Daca s-au modificat iar activitatea lui nu mai corespunde unei norme intregi 8h/zi, puteti sa-i propuneti modificare timpului de lucru, in scris, iar daca refuza puteti incepe procedura concedierii individuale (art 65 CM).
Multumec! In acest sens nu se poate propune suplimentarea atributiilor din fisa postului ?
Buna ziua
Informatiile pe care le-ati oferit sunt destul de vagi. Sunt situatii in care e posibila o astfel de modificare si alte situatii in care nu e posibila.
functia este casier doar ca o persoana incaseaza in baza dispozitiilor de plata si merge la banci iar alta persoane doar vinde bilete la intrare.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. lucrez ca agent curățenie într-o instituție publică. ... Andreia Neacșu Andreia Neacșu Bună ziua. Lucrez ca agent curățenie într-o instituție publică. Există zvonuri că vor modificări la fișa postului în care ni se impun sarcini ce ... (vezi toată discuția)
Vreau sa va supun atenției dvs urmatoarea situatie. fiind de profesie ... bober17 bober17 Vreau sa va supun atenției urmatoarea situatie. Fiind de profesie mecanic, am fost angajat acum 6 ani de zile la o companie in contract pe postul calificat de ... (vezi toată discuția)
Din punct de vedere legal se poate suplimenta atribuțiile unui ... pufulete88 pufulete88 Din punct de vedere legal se potate suplimenta atribuțiile unui angajat prin intermediul unei anexe la fisa postului? (vezi toată discuția)