avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii -modificare fisa postului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii -modificare fisa postului atributii suplimentare in fisa postului Buna ziua, daca un salariat ...

atributii suplimentare in fisa postului

Buna ziua, daca un salariat prin atributiile din fisa de post nu-si justifica timpul de 8 ore pe zi si se dar se propune suplimentarea atributiilor dar angajatul nu accepta. Care sunt pasii de urmat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 14 Octombrie 2021
Ce inseamna "nu-si justifica timpul de 8 ore pe zi "?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Angajatul isi justifica timpul de lucru de 8h/zi raportat la atributiile din fisa postului in masura in care conditiile de munca existente la momentul angajarii au ramas neschimbate. Daca s-au modificat iar activitatea lui nu mai corespunde unei norme intregi 8h/zi, puteti sa-i propuneti modificare timpului de lucru, in scris, iar daca refuza puteti incepe procedura concedierii individuale (art 65 CM).
Multumec! In acest sens nu se poate propune suplimentarea atributiilor din fisa postului ?
Buna ziua
Informatiile pe care le-ati oferit sunt destul de vagi. Sunt situatii in care e posibila o astfel de modificare si alte situatii in care nu e posibila.
functia este casier doar ca o persoana incaseaza in baza dispozitiilor de plata si merge la banci iar alta persoane doar vinde bilete la intrare.

Alte discuții în legătură

Fisa de post dianamolnar dianamolnar Am primit o noua Fisa de post actualizata care la finalul descrierii sarciniilor de serviciu are trecute urmatoarele puncte: 1) La solicitarea conducerii ... (vezi toată discuția)
Anexa fisa postului angajatprivat angajatprivat Sunt angajata de 2 si 4luni in cadrul unei multinaționale avand functia de \"Functionar economic\",activiate pe care o desfasor in cadrul unui birou.De cateva ... (vezi toată discuția)
Adaugarea arhivei in atributiile mele de serviciu. Sorin27s Sorin27s Buna ziua! Lucrez in cadrul administratiei locale ca personal contractual. Problema mea este ca pe langa fisa mea de post, superiorii doresc sa ma ... (vezi toată discuția)