avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Daca ma poate indruma cineva inainte sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Daca ma poate indruma cineva inainte sa consult un ...

Buna seara. Daca ma poate indruma cineva inainte sa consult un avocat asupra problemei pe care o am cu managerul firmei unde lucrez.
De ceva timp a inceput sa-si schimbe comportamentul fata de mine cu taskuri in plus fata de cea ce trebuie sa fac. Daca nu sunt gata imi reproseaza si de cateva ori a si ridicat tonul. Tin sa mentionez ca am postul de gestionar iar in fisa postului ma ocup si de mentenanta echipamentelor. In afara de ceea ce trebuie sa fac , am deplasari uneori cu masina firmei sa aduc colegi de la aeroport la ore diferite si zile diferite (sambata , duminica uneori ore de noapte ) , ore care nu mi au fosy platite mereu cu explicatia ca TESA nu au ore suplimrntare si ceea ce fac imi vor fi trecute xa zile libere pkatite. De cateva luni sunt trimis zilnic sa ii aduc cumpar de mancare , sa i prepar cafele si sa si spal ceea ce murdareste. Toata vara am fost mai mult obligat sa i spal masina din cadrul firmei cu care se deplaseaza. Sunt multe atributii pe care le am primit si mereu tras la raspundere cand nu pot fizic sa le termin in programul de lucru. Pe scurt , ma simt ca un scav personal . Astazi mi am depus demisia si sunt in preaviz . Ce pot face mai departe deoarece fiecare zi e ca un cosmar care nu se mai termina.
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 11:30, 25 Noiembrie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sa mai faceți dacă ați depus demisia,practic ati cedat psihic si ii dati satisfacție.Daca nu cedati si va desfacea contractul de muncă aveați sansa sa contestati în instanță și chiar să castigati dacă concedierea era abuzivă.Acum e tardiv....
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
un cosmar care nu se mai termina.

se va termina in 14 zile sau cate sunt de preaviz.
pe viitor, nu mai fiti supus, nu mai indepliniti sarcini care nu au legatura cu serviciul, ce e aia sa va duceti dupa mancarea lui sau sa ii spalati masina? Cum va educati sefii, asa ii aveti.
Multi sunt parveniti si mitocani si daca ii lasi, te calca pe cap.
Ce pot face mai departe

va cautati de lucru in alta parte, aici relatia cu individul asta nu se va schimba, chiar daca s-ar putea sa va retrageti demisia ( ceea ce nu se poate).
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator
Demisia este cu sau fara preaviz? .... Intrucat , pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele. Preavizul nu poate modifică raportul de muncă, nici cu privire la durata timpului de munca şi nici cu privire la orice alt element din contractul individual de munca (salariu, functie , loc de munca etc.).
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
si sunt in preaviz
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bogdanrecu a scris:

.... Astazi mi am depus demisia si sunt in preaviz . Ce pot face mai departe deoarece fiecare zi e ca un cosmar care nu se mai termina.



Ca sa scapati de acest cosmar , v-ar ajuta in aceasta situatia sa va luati concediu de odihna, chiar daca sunteti in preaviz.
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Demisie bogdaner bogdaner Vreau sa imi dau demisia de la locul de munca.As respecta preavizul de 20 de zile prevazut in contract, insa, patronii s-au purtat foarte urat cu toti cei ce ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi sugereaza demisia ovimiha ovimiha Sunt angajat intr-o firma de IT. Directorul mi-a spus ca trebuie sa-mi dau demisia ca nu mai au loc pt mine in firma. Ideea e ca nu as vrea sa-mi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a lucra într-un program de lucru necontractual și ilegal 1984a 1984a Bună ziua Totul a început în urmă cu 4 luni și mai exact când am fost mutat de la punctul de lucru situat la aprox 30 de Km(20 de minute cu ... (vezi toată discuția)