avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Supraimpozitare imobile cu 500% dacă au urme de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Supraimpozitare imobile cu 500% dacă au urme de degradare.

Buna! La Oradea consiliul local a aprobat o lege prin care imobilele aflate in zona industrială vor fi supraimpozitate cu 500 % dacă au urme de degradare. Se poate impune plata impozitului crescut cu 500% unei societăți care se afla in reorganizare? Va Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 16 Octombrie 2021
Daca HCL nu face distincitie , atunci si societatea aflata in reoganizare va plati acel impozit in cuantumul stabilit prin hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc solicita autorizatie de functionare, dar proprietarul spatiului (aflat in insolventa) are datorii mari fata de bugetul local Andrei Lucian Ionut Andrei Lucian Ionut Buna ziua, in primul rand, M-am confruntat cu un caz special, si am primit 2-3 puncte de vedere diferite de la juristi si avocati, fara o explicatie foarte ... (vezi toată discuția)
Extra-intravilan ContSters88252 ContSters88252 am cumparat un imobil compus din teren si o constructie cu destinatie industriala, in 1999. la aceea data in fisa imobilului acesta figura ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie emy114 emy114 Am fost amendat de Politia Locala cu 500 lei pentru ca am postat pe masina mea, parcata in fata blocului unde locuiesc, un anunt de vanzare a autovehiculului . ... (vezi toată discuția)