avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extra-intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extra-intravilan

am cumparat un imobil compus din teren si o constructie cu destinatie industriala, in 1999. la aceea data in fisa imobilului acesta figura ca extravilan.
Acum ,in 2010 in extrasul CF acest imobil figureaza ca teren arabil cu constructii aferente a caror destinatie este una industriala.Nu este specificat daca este intravilan sau extravilan.
Primaria localitatii in care se afla imobilul mi-a comunicat ca in 2002 acel teren a fost trecut in intravilan cu avizul Consiliului Judetean si mai apoi printr-o hotarare a CL.
Cunosc ca PUG localitatii nu este vizat de ANCPI si nu s-a intocmit nici PUZ sau PUD si nici eu nu am solicitat ca acest teren sa fie trecut in intravilan.
Care este situatia juridica de fapt a acelui teren?Poate fi trecut in intravilan fara ca eu sa fiu intrebat ?
E suficient avizul consiliului judetean si HCL pentru a fi trecut in intravilan?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:00, 11 Noiembrie 2010
Da .Terenul poate fi inclus in intravilanul localitatii , prin PUG aprobat prin HCL .
v-a spus corect primarul.terenul dvs acum e intravilan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan? Voicu Simona Voicu Simona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am cumparat 2000 mp teren si nu stiu cum trebuie procedat trecerea acestuia din extravilan in ... (vezi toată discuția)