avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am fost la Altex sa cumpar un laptop, din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am fost la Altex sa cumpar un laptop, din pacate cel ...

Buna ziua! Am fost la Altex sa cumpar un laptop, din pacate cel dorit (prezent la raft) era ultimul de pe stocul retelei de magazine. Neavand posibilitatea de a comanda altul nou am zis ca-l achizitionez pe cel de la raft. Prezenta urme de folosinta, mult praf absorbit prin gurile de ventilatie iar bateria este la 87% ca sanatate (scrie in BIOS). Am discutat cu un reprezentant al magazinului si i-am explicat ca ar fi corecta o reducere de pret macar avand in vedere ca produsul nu mai este in starea unuia NOU (baterie forjata, praf in el, mici zgarieturi). Mi s-a spus ca nu pot aplica nici o reducere in acest caz . Intrebarea mea este daca magazinul a procedat corect vanzandu-mi produsul la pret intreg. Daca nu, ce pot face in privinta asta? Mentionez ca am bonul de cumparare din data de 16.10.2021 si se observa praful din laptop.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:57, 18 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sunt convinsa ca acel model il gaseati si la alte magazine, nu trebuia sa il luati pe ala plin de praf. Nu sunt obligati sa va faca reducere,
~ Conținut șters la cerere ~
Nu sunt obligați nici sa il primeasca retur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme întâmpinate in returnarea unui produs Tudorplaton Tudorplaton Buna ziua, am achizitionat in data de 09.05 un SmartWatch dintr-un magazin foarte cunoscut in România (din magazin fizic). Totul a decurs normal, am ... (vezi toată discuția)
Returnare sau schimb produs cumparat din magazin ds_stefan ds_stefan Buna Ziua! Intampin urmatoarea problema: ieri am achizitionat un telefon mobil pt un angajat dintr-unul din magazinele Altex. Am ajuns acasa, l-am incarcat si ... (vezi toată discuția)
Cumpararea de produse expuse in showroom drept produse noi dpacks dpacks Buna ziua, am achizitionat dintr-un magazin online o scula electrica . Am primit un produs care a fost expus in showroom si prezenta julituri o eticheta de ... (vezi toată discuția)