Daca vecinul are service auto la mai putin de 15 metri de fereastra mea, am dreptul legal de a face poze cu masinile venite la el in curte, la reparatii, ca dovada pentru plangerea la politie?
am aceeasi problema,de multi ani,am facut reclamatii peste tot ,au venit s au inteles si nu s a rezolvat nimic,la primarie este o directoare care ii tine in brate,am incercat o audienta la primar si vine la audienta directoarea care ma sfatuieste sa i dau in judecata,cu toate ca ei sunt cei mai indreptatiti sa i inchida afiind politia locala,NU li se da autorizatie de functionare deoarece exista legea - ordinul ministerului sanatati nr 119/2014 art 5 si OMS536/1997 art 4 privind distanta minima de 15 metri fata de ferestrele locuintelor invecinate ( poate va ajuta legea asta ) daca aveti idei contactati ma aici pe forum,o zi buna si succes
snipe1975
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc frumos. Da, am invocat ordinul respectiv si s-a dispus control de la DSP insa nu li s-a permis accesul.
problema este ca unii politisti sunt corupti, la fel si unii procurori, si unii judecatori. Am ajuns la Sectia Speciala si la Inspectia Judiciara. Vedem mai departe.