avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poza curtea vecinului. Daca vecinul are service auto ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poza curtea vecinului. Daca vecinul are service auto la mai putin ...

Poza curtea vecinului.

Daca vecinul are service auto la mai putin de 15 metri de fereastra mea, am dreptul legal de a face poze cu masinile venite la el in curte, la reparatii, ca dovada pentru plangerea la politie?
Cel mai recent răspuns: Dorin Padureanu , Alte profesii 15:22, 21 Octombrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, puteti face fotografii
Veste buna. Multumesc.
O referinta la lege se poate? Ma gandesc sa intreb si la ANSPDCP.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs vreti sa demascati o ilegalitate, nu se pune problema de dtae cu caracter personal ca nu le faceto publice, dvs va adresati unor autoritati
am aceeasi problema,de multi ani,am facut reclamatii peste tot ,au venit s au inteles si nu s a rezolvat nimic,la primarie este o directoare care ii tine in brate,am incercat o audienta la primar si vine la audienta directoarea care ma sfatuieste sa i dau in judecata,cu toate ca ei sunt cei mai indreptatiti sa i inchida afiind politia locala,NU li se da autorizatie de functionare deoarece exista legea - ordinul ministerului sanatati nr 119/2014 art 5 si OMS536/1997 art 4 privind distanta minima de 15 metri fata de ferestrele locuintelor invecinate ( poate va ajuta legea asta ) daca aveti idei contactati ma aici pe forum,o zi buna si succes
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
Dorin Padureanu, Alte profesii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos. Da, am invocat ordinul respectiv si s-a dispus control de la DSP insa nu li s-a permis accesul.
problema este ca unii politisti sunt corupti, la fel si unii procurori, si unii judecatori. Am ajuns la Sectia Speciala si la Inspectia Judiciara. Vedem mai departe.

Alte discuții în legătură

Langa casa mea un vecin a construit o hală auto neavând autorizație ... AlinaD. AlinaD. Langa casa mea un vecin a construit o hală auto neavând autorizație de construire, apoi a trecut-o în acte ca fiind anexa gospodărească (garaj) dar el ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea atribuţiilor privind efectuarea reparaţiilor auto Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua art. 340 Cod penal prevede sanctiuni pentru nerespectarea atributiilor privind reparatiile auto, ale persoanelor care au atributii in acest ... (vezi toată discuția)
Unde se reclama un service auto? FrauD FrauD Buna ziua, Va rog sa imi spuneti unde pot sa reclam un service auto, pentru ca functioneaza fara autorizatie? Va rog sa nu imi spuneti ca la politia locala, ... (vezi toată discuția)