avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Avem un apartament pe numele bunicii din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Avem un apartament pe numele bunicii din partea tatalui. ...

Buna ziua. Avem un apartament pe numele bunicii din partea tatalui. Ambii, atat bunica cat si tata sunt decedati de multi ani (20). In contract nu figureaza nici tata, nici mama. Mostenitori am ramas doar noi, cei 4 copii ( majori) si mama. Intampinam diverse probleme deoarece contractul nu e pe numele mamei ( schimbare buletin, contracte utilitati). Am vrea sa rezolvam aceasta problema si sa trecem apartamentul pe numele mamei. Cum trebuie procedat? Trebuie facuta dezbatere si se imparte intre ea si noi?Si dupa ce moare mama iar se face dezbatere? Cum ma sfatuiti sa fac? Cum e mai convenabil? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 18:50, 18 Octombrie 2021
Buna seara. O luati in ordinea deceselor. Trebuie dezbatuta succesiunea dupa bunica, tata...Mergeti la notar sa va spuna exact ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împărțire bunuri MirelaIonela MirelaIonela Bunicul meu pe al cărui nume este actul de proprietate este decedat, la fel si sotia, el avea 2 copii : tatăl meu (decedat) si inca o fata. Si eu mai am o ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)
Suntem 2 frati si mama. tata a decedat in 2021. vrem sa dezbatem ... silviu1975 silviu1975 Suntem 2 frati si mama. Tata a decedat in 2021. Vrem sa dezbatem succesiunea dupa bunici, parintii tatalui meu. Tata mai are 2 frati, ambii in viata. Nu am ... (vezi toată discuția)