avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Am și eu o întrebare legată de ce mi s-a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Am și eu o întrebare legată de ce mi s-a întâmplat ...

Buna ziua!
Am și eu o întrebare legată de ce mi sa întâmplat astăzi in Stb,
M-am urcat in 330 de la capăt la Piața Presei, controlori era deja in autoboz . Am validat de 2 ori cardul. L-am apropiat și a 3-a oară pt a fi sigura ca sunt 2 bilete. Îmi apărea pe ecranul aparatului “validare multipla pt 2 persoane”. După
10 min vin controlori îmi cer cardul, îl dau fără nicio emoție eu știind ca am validare multipla , dar ce sa vezi îmi spun ca am o singura călătorie pe card și asta cu timpul expirat , hai bine prima am înțeles ca au expirat cele 90 min, ok dar a 2-a călătorie unde e ?!
Mi-au smuls buletinul din mâna și au coborât ca sa nu am încotro sa ii urmez, nici nu miau cerut sa cobor, doar au făcut gestul cu buletinul . Ok jos am încercat încă o data (5-a oară de fapt)sa le explic ca pe ecranul aparatului miau apărut 2 validări valabile, și ca nu am dc sa le plătesc amenda,
Nu am avut cu cine sa vorbesc pt ca nu avem dovezi, le-am spus ca nici eu nu sunt de vina pt erorile aparatului și totuși m-am ales cu amenda, pt ca nu am vrut sa le dau acei 80 lei pt suprataxa pt care au insistat atttaaaat de mult. După ce am refuzat vehement suprataxa nici nu au mai vorbit cu mine nici suma amenzi nu au vrut sa îmi spună , doar ca o sa vina acasa și o sa ma urmărească amenda toată viața , asemenea exprimare....!!!
Oare ce am de făcut, contestație unde , cum , cu ce ?!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:35, 20 Octombrie 2021
Buna ziua,
Eu as face contestatie, mai ales daca as avea un martor.
Cat despre comportamentul indivizilor... stiu ca mai toate autobuzele au camere si as face reclamatie la STB legat de comportamentul dumnealor si as cere sa se ia masuri impotriva dumnealor pe baza imaginilor de pe acele camere si a marturiei dvs.

[ link extern ] /
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2021
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă stb Silvia Deaconu Silvia Deaconu Bună ziua! Eu și prietenul meu am mers cu STB-ul dintr-un colț al Bucureștiului în altul și întoarcere ( din sector 6 am mers până în 2 și din 2 ... (vezi toată discuția)
Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam pe card ... Crina2260 Crina2260 Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam pe card 7 calatorii , cand am incercat sa validez cu cardul calatoria , acesta nu a mers ( validatorul ) ... (vezi toată discuția)
Amenda stb, noi reguli de taxare a călătoriilor. ghapciu ghapciu În cursul zilei de ieri, soția mea a primit o amenda în STB, pe care intenționează să o conteste. Din capul locului, pentru a evita comentarii ... (vezi toată discuția)