avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam pe card ...

Am platit suprataxa stb - 80 lei pentru ca, desi aveam pe card 7 calatorii , cand am incercat sa validez cu cardul calatoria , acesta nu a mers ( validatorul ) . Am incercat cand am urcat in autobuz , iar cred ca dupa vreo 6 statii au urcat controlorii si le-am explicat ca nu a mers validadorul din autobuz dar nu a contat tot am.platit suprataxa de 80 lei pt ca au spus ca nu a fost validat cardul si ca nu ii intereseaza motivul ; se poate verifica pe camerele de supraveghere din autobuz ca am incercat sa validez dar ca nu s-a validat calatoria dar nu din vina mea ?
Mai pot face contestatie in acest caz dupa ce am platit suprataxa ?
Mentionez ca nu aveam telefonul la mine sa trimit sms , dar pe card erau calatorii valabile , multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:09, 12 Februarie 2024
Intr-un autobuz stb sunt mai multe validatoare.Este greu de crezut ca nu functiona nici unul.Puteti face contestatie,dar ma indoiesc ca aveti vreo sansa.
Contestația se face la o amenda, dvs ati fost de acord sa plătiți un bilet mai scump (suprataxa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda stb, noi reguli de taxare a călătoriilor. ghapciu ghapciu În cursul zilei de ieri, soția mea a primit o amenda în STB, pe care intenționează să o conteste. Din capul locului, pentru a evita comentarii ... (vezi toată discuția)
Amendă stb Silvia Deaconu Silvia Deaconu Bună ziua! Eu și prietenul meu am mers cu STB-ul dintr-un colț al Bucureștiului în altul și întoarcere ( din sector 6 am mers până în 2 și din 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o întrebare legată de ce mi s-a întâmplat ... Stefania90!!! Stefania90!!! Buna ziua! Am și eu o întrebare legată de ce mi sa întâmplat astăzi in Stb, M-am urcat in 330 de la capăt la Piața Presei, controlori era deja in ... (vezi toată discuția)