avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara Bunica mea a lucrat in 1976 si de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara Bunica mea a lucrat in 1976 si de la locurile de munca ...

Buna seara
Bunica mea a lucrat in 1976 si de la locurile de munca nu i se gaseste carnetul de munca pentru a iesii la pensie,are 2 adeverinte eliberate de la 2 locuri diferite de munca. Problema este ca a incercat sa dea cartea de munca pierduta la monitorul oficial insa nu poate pt ca nu stie seria si nr.
Mentionez ca pe adeverinte sunt trecute numerele de contract si data cand a fost emis.
Ce pot face in situatia asta sa o pot da la monitorul oficial?
Am facut contestatie pt ca a fost respinsa de casa de pensii sector 3 exact pt motivul acesta cum ca nu are carte de munca. Am primit raspuns de la judecatorie ca trebuie sa o dau la monitorul oficial dar nu am de unde sa i-au seria si numarul .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daiana122 , utilizator 12:32, 22 Octombrie 2021
Poate intreba la Inspectoratul Teritorial de Munca, este posibil sa fi ramas acolo, pentru ca a fost o perioada inainte de 2010 cand carnetele de munca au fost duse pentru scanare. Din 2011 carnetul de munca trebuia sa fie la bunica dvs deoarece nu s-au mai operat in ele. De atunci exista registrul electronic al salariatilor.
Daca a lucrat in 1976 , atunci c.m. bunicii nu are cum sa fie la ITM.

Unde a lucrat bunica dvs.?
A lucrat in 2 locuri de munca,la sc Unirea shopping center si la inca un loc de munca unde era fabrica de glucoza,nu stiu acum exact cum ii spune pt ca sunt la servici. Ea a fost si a luat adeverinte cu perioada de munca din ambele parti,dar nu sunt recunoscute de casa de pensii.
A fost si la itm si nu o gaseste acolo
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2021
Daiana122, utilizator
Care este motivul neluarii in considerare? ... In ce perioade a lucrat la cele doua locuri de munca?
La unirea shopping center a lucrat in 1976-1982
Administrarea cladirilor(I.A.C,oficiul Carpati,telecomunicatii)!1984-1990

Motivul pt care a fost respinsa la casa de pensii,lipsa carnetului de munca si ca nu a dat.o pierduta la monitorul oficial,desi ea are adeverinte cum ca a lucrat acolo si perioada mentionata

Alte discuții în legătură

Pierdut carte munca dulf dulf Buna ziua. As dori sa aflu ce sanse mai are are o persoana care si-a pierdut cartea de munca, nu are nici copie si care nici nu poate declara in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta de angajator Hilos Hilos Buna seara doresc sa stiu cum pot afla seria si nr al carti de munca ia find pierduta de angajator Vreau sa declar la Monitorul Oficial cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)