avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parc joacă copiii ăn fața casei meleBună ziua,în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parc joacă copiii ăn fața casei meleBună ziua,în fața casei mele se face parc de joacă pt copiii, ...

Bună ziua,în fața casei mele se face parc de joacă pt copiii, pe aprox.200 mp,am fost în audiență la primar,după 1 lună și câteva zile am fost primită,a spus că este terenul primăriei și face ce vrea,adică parcul este între 2 garduri de case , din gardul meu în cel al vecinei,opturează căile de acces iar la 3 m de parc sunt pubelele cu gunoi.Ce putem face?unde ne găsim dreptatea , înafară de instanță acolo poate dura 10 procesul.Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:45, 21 Octombrie 2021
In primul rand un proces nu durează 10 ani,în al doilea rând un.litigiu poate să fie singura solutie în anumite cazuri.Strangeti mai multe semnături si de la alte persoane nemulțumite,discutați cu consilierii locali care teoretic va reprezinta,faceti un memoriunin scris în care prezentati argumente etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Servitute elysha266 elysha266 Buna ziua, Am cumparat o casa la tara in Tulcea, 1700mp, din care 500 teren constructi (cu casa) si 1200 teren arabil. Lotul are 12.5 m deschidere si 130 si ... (vezi toată discuția)
Drum satesc de 34m cat o autostrada adiSEME adiSEME Buna seara, va rog un sfat legat de o problema cu drum satesc. Detin teren 11.000 mp in intravilan, comuna jud Timis avand pe 3 parti drum (recent ... (vezi toată discuția)