Buna dimineata.
Legal ce se poate face in situatia asta?
Am si poze ...nu se mai poate locui acolo din cauza ciupercii aparute pe toata suprafata garsonierei.
Am cumparat o garsoniera si am renovato total.tevi.electricitate.tot ...
la vecina.de deasupra sa spart o teava in interiorul măstii de la baie care mi.a distrus toata garsoniera .nou noută cu mobilier cu parchet .instalatie electrica.nu am facut asig.pentru ca nu a fost gata mobilierul de bucatarie si unele finisaje din bucatarie si hol..
Ne.am inteles sa plateasca pagubele.aratandu.i chitantele de la renovare cu scumpirea care a parvenit intre timp.am comvenit sa incheiem o hartie care mi.a fost semnata de ea.can a venit firma si a zis cat costă .nu a mai vrut sa plateasca pagubele.i sa parut scump si a adus pe cineva de la constructii civile care sustine ea ...
iau dat o foaie din care reiese ca teava este comuna desi este la dânsa in apartament.am notat ce trebuie renovat si ce a fost distrus si am cerut stampila asociatiei.mi sa pus stampila dar doamna nu mai vrea sa vorbeasca si se ascunde.
ce as putea face legal????? Amiabil daca se poate .
va rog sa ma ajutati.
Inundatie
amar
buna ziua, problema mea este urmatoarea
s-a spart o teava de apa in bucataria la vecinului de de-asupra ( teva era legatura dintre coloana principala si ... (vezi toată discuția)