avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua bunica mea a avut 2 case un apartament si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua bunica mea a avut 2 case un apartament si niste terenuri ...

Buna ziua bunica mea a avut 2 case un apartament si niste terenuri ,ea avand doi copii tata si unchiul meu ,cand era ea in viata ea a decis CA apartamentul sa IL treaca pe numele la unchiul meu si o casa ramane a lui tatal meu si o casa o impart ,bunica si tatal meu nu au aupucat sa faca actele deoarece ea a murit la scurt timp.
Acm trecand ani nu a facut nimeni actele de succesiune ,Tata a murit acum 1 an el avand 2 copii cu 2 neveste diferite ,EU care am 17 ani si fratele meu care are 23 .
Unchiul meu Este cam bulangiu si nu vrea sa ne dea nimic si el avand 2 copii.
Intrebarea mea Este unchiul meu va mosteni tot sau se imparte intre mine si el deoarece Tata a vrut CA fratele meu sa nu primeasca nimic atunci cand era in viata toti trei fiind pe acelasi nume (EU ,unchiu si fratele meu ) sau se va imparte intre mine, unchiu si fratele meu ?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
Alex081006, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:42, 28 Iunie 2023
Se va împarte la NOTAR moștenirea egal cu fratele. Nimeni nu va fi nedereptățit.
Unchiul n-are drept la moștenire dacă bunurile sunt proprietate ale tatălui dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)
Sucesiune NAIKKO NAIKKO Buna ziua, bunica a decedat in urma cu 3 ani si pana in acest moment nu s-au facut demersuri pentru sucesiune. Bunicul este inca in viata si au 2 fii : pe ... (vezi toată discuția)
Problema mostenire DrThrax2010 DrThrax2010 am si eu o intrebare legata de o mostenire, bunica mea are mostenire un teren de 4166, care ea a avut 2 copii adica tata si unchiu, care ei au murit inaintea ... (vezi toată discuția)