avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reînmatriculare mașina în România la schimbarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reînmatriculare mașina în România la schimbarea reședinței

Bună ziua. Începând cu anul viitor doresc să mă mut din Germania in Romania pe termen lung. Dețin un autoturism privat înregistrat pe numele meu în Germania. Din câte știu, dacă petrec mai mult de 6 luni într-o altă țară, trebuie sa îmi reînregistrez mașina în țara respectivă. Întrebarea mea este: ce trebuie sa fac pentru a îmi reînmatricula mașina din Germania in Romania. Menționez că nu se schimbă proprietarul (rămân tot eu), doar țara de reședință a proprietarului.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:07, 22 Octombrie 2021
Buna ziua,
Poate va ajuta info. de mai jos
[ link extern ]

Sau aveti un numar de contact...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rovigneta autoturism vandut starcopit starcopit Buna ziua! Va expun o situatie: Un autoturism a fost vandut si reinmatriculat, iar taxa de drum(rovigneta) era platita de fostul proprietar pana pe 1 august ... (vezi toată discuția)
Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)
Ipt in romania - autoturism inscris in strainatate Dumies Dumies se poate face ITP la un autoturism inscris in strainatate dar care circula pe teritoriul Romaniai? (vezi toată discuția)