avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme vecina care face mizerie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme vecina care face mizerie

Buna ziua, am si eu o problema cu o vecina care imi arunca resturi de paine, mamaliga, oase pe presul de la intrare.Asta face de mai mult timp, cu pauze, observ ca atunci cand vine toamna incepe sa faca gestul acesta, poate ca i se produc niste schimbari prin creier de la vreme.Mai si da de mancare unui caine mic care sta prin scara blocului si i-a pus si un pres pe care sa doarma intre apartamentele noastre.Odata m-am intors dintr-0 vacanta si ii pusese un pulover gros pe care sa doarma direct in fata usii mele.Nu i-am zis nimic deocamdata, ca femeia e cam batrana si m-a gandesc ca nici macar nu mai stie ce face, dar cui sa ma adresez ca sa rezolv aceste probleme.Stiu ca e ea pt ca are un baston cu care merge si se aude, am verificat imediat dupa ce a intrat la ea in apartament azi si era o punga cu resturi de paine pe presul meu, cu care i-a dat la caine sa manance.Acum eu nu inteleg de ce le pune pe presul meu, cand cainele nici nu le mananca.Ideea e ca ce ii pot face? motive de dusmanie nu cred sa aiba, imi zambeste mereu si ma saluta, dar femeia nu e in toate mintie de imi lasa mizerii la usa mea.Cui ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 26 Octombrie 2021
Buna. Nu cred ca exista vreo institutie care sa se ocupe de asta. Doar administratorul sau presedintele de bloc ar puteasa ia masuri, dar daca femeia nu este in toate mintile nu ramane decat sa ii puneti la usa ei tot ce lasa ea la usa dvs. Este un cerc vicios, dar cam asta este. Ori acceptati situatia ori faceti du-te-vino. Incercati o discutie cu ea, prindeti-o in fapt, vorbiti cu rudele ei .....
Poate ea crede ca nu locuieste nimeni in ap dvs. Spuneti-i ca va deranjeaza. Cine stie, poate intelege.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia mentionata,cand vecina apreciati ca datorita varstei are deviatii de comportament,este de preferat sa tratati cu multa toleranta
Astfel de situatii nu intra in competenta de solutionare nici a autoritatii politiei,nici a primariei
Exista autoritati in domeniu,dar ati face rau atat vecinei cat si bietului animal care nu are nici o vina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in curte din cauza cainilor vecinului CatalinaDaescu CatalinaDaescu Buna ziua, Intrarea in curtea bunicilor se face pe un drum de access comun (ulita) cu un alt vecin. Acel vecin si-a distrus gardul (l-a folosit ca lemn de ... (vezi toată discuția)