avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli legate de conventii civile - microgrant ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli legate de conventii civile - microgrant masura 1

Am o intrebare referitoare la cheltuielile eligible pentru masura 1: cheltuielile legate de conventiile civile de prestari servicii intra in categoria de cheltuieli eligibile de la punctul d) din articolul 7 alineatul 1 din OUG 130/2020?

Sunt platile de conventii civile cheltuieli privind achiziția de servicii și reparații necesare activității curente de bază (asa cum sunt definite in OUG)?

De asemenea, impozitul pe conventii civile platit la bugetul de stat intra in categoria de cheltuieli de la punctul h) de la acelasi articol 7?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2021
angheladrianclaudiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pentru masura 1 - microgranturi pentru imm narcispataru narcispataru Buna ziua, Am aplicat pentru Masura 1 - Microgranturi pentru IMM fara salariati si am obtinut micrograntul ( contractul semnat si plata contractului). Codul ... (vezi toată discuția)
Sunt beneficiarul unui microgrant. ronom65 ronom65 Bună ziua Sunt beneficiarul unui microgrant. Aș dori să știu dacă cheltuielile cu amenajarea biroului de lucru respectiv achiziția de mobilier, laptop, ... (vezi toată discuția)
Aș dori să întreb se pot aloca din microgant de 2000 eu pentru ... mate2007 mate2007 Aș dori să întreb dacă se pot aloca din microgant de 2000 eu pentru achiziția de gresie ,și material lemnos pentru amenajarea unei terase acoperite ... (vezi toată discuția)