avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Conditii certificat verde
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Conditii certificat verde

Buna ziua. Lucrez intr-un magazin naturist situat in galeria unui centru comercial (Selgros). La intrarea in centrul comercial nu se cere prezentarea certificatului verde. Conducerea magazinului nostru ne-a comunicat ca noi, angajatii, suntem obligati sa permitem accesul in magazin doar pe baza certificatului verde, altfel vom suporta amenda in caz de control. In incinta galeriei mai funcționează o cofetarie si o banca,care nu cer certificatul. Codurile CAEN dupa care functionam sunt 4729 (comert cu amanuntul al altor produse alimentare) si 4775 (comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie).
Ma puteți lămuri daca legea ma obliga sa cer certificatul verde pentru acces in magazin?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2021
AncaAng, utilizator
Cel mai recent răspuns: AncaAng , utilizator 14:06, 30 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen roxana-ioana roxana-ioana Buna ziua! As dori sa stiu ce coduri caen se pun pentru plafar? (vezi toată discuția)
Coduri caen produse gen plafar danmarianpopescu danmarianpopescu Ce coduri CAEN trebuiesc puse pentru un magazin gen plafar(ceaiuri, remedii, tincturi,etc.)Din cate am vazut difera de la judet la judet. (vezi toată discuția)
Cod caen ecologice frezii frezii Un magazin care comercializeaza in principal produse alimentare ecologice,dar pe langa are si alimente vegetale si ceaiuri si cosmetice,ce cod caen trebuie sa ... (vezi toată discuția)