avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS online.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS online.

Buna ziua. Sotul meu inregistreaza venituri fiscalizate si ar dori sa plătească CAS online. Care este procedura? Este posibil in baza declaratiei unice sa se faca un calcul automat al sumei datorate? El a platit deja anul trecut pe 6 luni la ghiseu, dar am vrea sa putem face asta online. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 16:09, 1 Noiembrie 2021
Buna ziua,

Daca doriti sa depuneti declaratia unica online si sa platiti taxe online este suficient sa aveti cont in SPV pe ANAF , va autentificati cu user si parola.

Iata u link aici pentru a obtine acces online:

[ link extern ]

Puteti cere user si parola cu verificare prin identificare video de ex.


Puteti intra ulterior pe anaf , va autentificati si vizualizati sumele de plata pe care le puteti plati cu card online


[ link extern ] /

Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass datorat de la depozite bancare am ajuns la concluzia ... laura1016 laura1016 Plata CASS datorat de la depozite bancare Am ajuns la concluzia ca trebuie sa platesc taxa de CASS , minima . Cum se poate face concret ? Unde se plateste ? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)
Depunere online declaratia unica roman.chereji roman.chereji Poate cineva sa-mi spuna cum pot depune online declaratia unica? Mi-am facut cont pe site la Anaf, dar nu stiu unde se completeaza. Trebuie sa downloadez ... (vezi toată discuția)