avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TESTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TESTAMENT

TESTAMENT
Buna ziua,
sotul meu a primit prin donatie de la mama sa, un imobil care nu este grevat de sarcini si fara nicio alta obligatie. Noi suntem casatoriti, nu avem copii impreuna, insa eu, am un copil dintr-o casatorie anterioara dar pe care il crestem impreuna, acesta fiind inca minor. Care sunt procedurile legale prin care sotul meu sa ma includa si pe mine cu drepturi asupra imobilului, iar dupa decesul nostru, copilul meu sa ramana unicul mostenitor, fara a avea parte fratii sotului sau nepotii acestuia? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:14, 2 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate sa va doneze o cota si pt ce ramane sa faca un testament fiului dvs, asta e varianta buna si pentru sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie DARSHAN DARSHAN asi dori sa stiu daca contractul de donatie se poate face la orice notar din tara.,dar testamentul?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Act donatie Mara Caragea Mara Caragea ACT DONATIE - Sotul primeste de la mama sa prin donatie, un imobil, fara niciun fel de pretentii. Acesta este casatorit. Ce act pot incheia cei doi soti intre ... (vezi toată discuția)
Act donatie apartament marcelapatrichi marcelapatrichi In urma divortului care a fost in 2009, nu am facut partaj. Fostul sot, deoarece a fost alcoolic a suferit cateva operatii pe creier si acum este intr-un camin ... (vezi toată discuția)