avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Am câștigat un proces în fond și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Am câștigat un proces în fond și respectivul a ...

Buna ziua. Am câștigat un proces în fond și respectivul a făcut apel din 4 .05.2021. De atunci și până în acest moment nu s a stabilit nici măcar prima ședință . A făcut avocata întâmpinare de 2 luni și nu se mișca nimic. Exista vreo procedura prin care sa putem grăbi puțin lucrurile ? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: danmarian1977 , utilizator 18:06, 4 Noiembrie 2021
Buna seara,

Puteti formula, prin avocatul dvs., cerere de urgentare a stabilirii primului termen de judecata si mai aveti posibilitatea de a formula, in conditiile art. 522-524 Cod Procedura Civila, contestatie privind tergiversarea procesului.
Buna seara . Vă mulțumesc pt răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate explica cineva ce inseamna: "cauza se află în procedură de filtru. primul termen de judecată urmează a fi alocat ulterior." cactus cactus Buna ziua, imi poate cineva sa imi explice ce inseamna: \"Cauza se află în procedură de filtru. Primul termen de judecată urmează a fi alocat ulterior.\". ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie tergiversare proces petre_marian petre_marian buna seara. vreau sa formulez o cerere pentru tergiversarea procesului deoarece au trecut mai mult de patru luni de la pronuntare ,dar redactarea nu sa ... (vezi toată discuția)
Modificare hotărâre pensie alimentara giangy giangy Am depus în luna Mai o cerere către judecător pentru modificarea UNUI SINGUR CUVÂNT într-o hotărâre judecătorească de reducere a pensiei alimentare ... (vezi toată discuția)