avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la maternitatea din Austria!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la maternitatea din Austria!

Cel mai recent răspuns: Biabruno , utilizator 15:40, 5 Noiembrie 2021
Bună ziua!
Am lucrat 6 ani in Austria in dom.îngrijire bătrâni.Am ramas însărcinată.Am beneficiat de acele 8 săpt.inainte si 8 dupa nastere(Wohengeld),dar inca nu mi sa plătit nici un ban ptr.maternitate.Am tot sunat la ei si mi sa spus ca eu locuiesc in Ro si din tara mea trebuie să primesc maternitatea.Mentionez ca eu nu am lucrat in Ro deloc,doar in Austria.Ce este de facut?De ce nu ne primim drepturile?Eu am lucrat cu acte în regulă,cu asigurare platita non-stop,luna de luna.Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Daca lucrezi in austria ca si ingrijitor batrani Lcami Lcami Buna ziua lucrez in Austria de mai bine de 1 an ca si ingrijitoare batrani cu contract de munca (imi platesc asigurarea si pensia) trimestrial. Imi platesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi scuzati intrebarea, daca se repeta. ... Codruta Dejeu Codruta Dejeu Buna ziua! Va rog sa imi scuzati intrebarea, daca se repeta. Nu locuiesc in Romania, sunt de un an jumatate aici. Sotul meu este in afara tarii, imi trimite ... (vezi toată discuția)