avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz curs Ajofm pe motive medicale Imi puteți oferi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz curs Ajofm pe motive medicale Imi puteți oferi o soluție ...

Refuz curs Ajofm pe motive medicale
Imi puteți oferi o soluție la următoarea speță: persoana de 62 de ani, aflata în șomaj este trimisa la cursuri de formare de ajofm, însă nu poate participa din motive medicale serioase, plus ca urmează sa iasă în pensie. Ce ar putea sa facă? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:18, 6 Noiembrie 2021
Ce ar putea sa facă?

Sa prezinte inscrisuri doveditoare.
Bilete de externate, scrisori medicale, recomandari si interdictii de la medicul curant si de la medicul de medicina muncii.
Au fost multe cazuri in care somerii, din lipsa de chef de munca, au invocat tot felul de inventii.
Desigur, nu este cazul la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri gratuite ajofm marinamaxim13 marinamaxim13 Buna seara. De cateva zile ma gandesc sa ma inscriu la un curs de formare profesionala din cadrul ANOFM, insa vreau sa beneficiez de el gratuit. Eu am absolvit ... (vezi toată discuția)
Pot refuza cursul de formare profesionala de la ajofm ? seby tf seby tf Buna ziua,am si eu o rugaminte la dvs. daca ma puteti ajuta.Cand am fost la ajofm pentru a-mi depune dosarul pentru indemnizatia de somaj,o doamna de acolo m-a ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot refuza cursurile de calificare oferite de ajofm? someritza someritza Sant somera de la 1 nov.2011. Urmez o scoala postliceala de asistent medical generalist, sunt in ultimul an, fac practica si in acelasi timp pregatesc si ... (vezi toată discuția)