avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament-Buna ziua, sunt vaduva si nu am copii, As ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament-Buna ziua, sunt vaduva si nu am copii, As vrea sa fac testament ...

Buna ziua, sunt vaduva si nu am copii, As vrea sa fac testament sa nu las nimic là frati mei, si nici lui mama deoarece le da lor tot ,este posibil sau frati sau mama tot vor avea dreptul, multumesc Raluca
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2021
Ralujossi, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:58, 9 Noiembrie 2021
Mama dvs va avea dreptul la rezerva succesorala, care reprezinta jumatate din cat ar fi mostenit in lipsa testamentului (in cazul ei 1/4 si restul de 3/4 fratii/surorile) deci 1/8 din intreaga dvs avere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota rezervatarului grobianu grobianu Lamuriti-ma, va rog, in urmatoarele probleme: - tatal meu vrea sa-mi lase mie si sotiei mele, prin testament, toata averea sa (casa si pamantul aferent).; - ... (vezi toată discuția)
Mostenire liviuiordan liviuiordan Buna ziua. As dori sa stiu daca pot mostenii prin testament o casa, eu nefiind niciun fel de ruda cu proprietarul. Mentionez ca nu are copii, doar frati. (vezi toată discuția)
Certificat de deces - constatator AndreiCristian AndreiCristian Buna ziua, Am o situatie cam aiurea... Un cunoscut a decedat in Ungaria (in spital), si a facut testament scris (fara notar) ca doreste sa imi lase mie tot ... (vezi toată discuția)