avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata, am un vecin de apartament care in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata, am un vecin de apartament care in afara de faptul ...

Buna dimineata, am un vecin de apartament care in afara de faptul ca toata ziua urla, nici macar noaptea nu doarme vorbid continuu destul de tare, fapt care ma deranjeaza enorm . Ce pot sa fac??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:40, 20 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna dimineata,legal exita firma care inregistreaza nivelul de zgomot adica decibeli[nu stiu cum se numeste] pe care o platesti dumneata sa vina si sa constate,dar mai mult ca sigur 'urlatul' vecinului nu depaseste limita de zgomot admisa. Constructiv poti antifona o camera , dar preturile actuale sunt foarte mari......Legal nu puteti face nimic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema cu disconfortul fonic in imobile de locuit in comun este des intalnita fiind generata inclusiv de structura,
materialele de constructie utilizate,vechimea imobilului
Exista autoritate nationala in domeniu -respectiv agentia pentru protectia mediului care detine baza tehnica zoometre cu care masoara pragul fonic admis in spatii cu destinatia de locuinta
Initial sesizati oficial politia teritoriala care daca se confirma cele sesizate pot dispune sanctiuni
Multumesc frumos, Pana la urma totul tine de bun simt si respect pentru cei din jurul tau, lucruri care se pare ca nu mai exista,
incercati sa il atentionati, poate il sfatuiti sa isi ia un aparat auditiv. Vecinul meu, era cam surd, de aia vorbea tare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplex cumparat nou - zgomot Bașar Andrei Bașar Andrei Duplex cumparat nou Buna ziua, Am achizițonat o parte duplex nou construită. Am făcut finisajele și mobila și ne-am mutat într-un final și noi și ... (vezi toată discuția)
Pot asculta muzica tare? MFilip MFilip Buna ziua, As vrea sa aflu care imi sunt drepturile de a asculta muzica/face zgomot intre orele legal prevazute,respectiv daca exista o limita de decibeli ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste khl_lorica khl_lorica Buna seara, apelez la dvs deoarece si la aceasta ora (20.50) un vecin isi repara masina pe strada cu mult zgomot. Locuim intr-o zona cu case apropiate si l am ... (vezi toată discuția)