avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In cazul in care am incheiat un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In cazul in care am incheiat un contract de inchiriere ...

Buna ziua! In cazul in care am incheiat un contract de inchiriere iar proprietarul are datorii la intretinere si utilitati, imi da dreptul acest fapt la rezilierea contractului? Multumesc
buna ziua,
conditiile rezilierii contractului trebuie sa fie mentionate clar si fara echivoc in contractul incheiat.

Contractul este legea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere1 oanava oanava Buna ziua, Am rugamintea sa ma sfatuiti in legatura cum se procedeaza in legatura cu rezilierea unui contract de inchiriere imobil la initiativa ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de inchiriere inainte de termen alexandrurl30 alexandrurl30 Buna ziua, Vin la dvs cu o intrebare legata de contractul de inchiriere incheiat cu proprietarul apartamentului unde stau. Contractul a fost incheiat pe ... (vezi toată discuția)
Amânare plata chirie srl teodorasirb2019 teodorasirb2019 Buna ziua! Îmi puteți spune dacă proprietarul unui spațiu are dreptul sa refuze certificatul stării de urgenta prin care se face dovada ca exista ... (vezi toată discuția)