avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Salut! Ma poate lamuri cineva? Ai 2 locuri de parcare ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Salut! Ma poate lamuri cineva? Ai 2 locuri de parcare cumparate(propietar ...

Salut!

Ma poate lamuri cineva?
Ai 2 locuri de parcare cumparate(propietar pe teren), ai voie,sau ce aprobari iti sunt necesare pentru a construi un garaj din fier(de tip demontabil)?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:19, 16 Noiembrie 2021
Autorizatie de construire, cu toata documentatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie parcare demisol aflata intr-un bloc de locuinte ? peregrine peregrine Am cumparat un apartament nou intr-un bloc de locuinte de la un dezvoltator , sect.2 Bucuresti .( blocul este compus din 8 apartamente ) L-a subsol, in ... (vezi toată discuția)
Teren cu probleme mirceamarinache mirceamarinache In jurul anilor 68 am cumparat impreuna cu alti 9 co-locatari un teren adiacent blocului in care locuim pentru constructie garaje. In timpul proiectarii s-a ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)