avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, Ce lege reglementează contractele de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, Ce lege reglementează contractele de chirie între persoanele juridice? Mai exact am primit factura de penalități aplicate la penalități de neplata la termen a chiriei spațiului unde ne desfășura activitatea, este legal? Ce articol de lege speci

Bună ziua,
Ce lege reglementează contractele de chirie între persoanele juridice? Mai exact am primit factura de penalități aplicate la penalități de neplata la termen a chiriei spațiului unde ne desfășuram activitatea, este legal? Ce articol de lege specifica modul și quantumul penalităților contractuale de acest fel?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2021
Mona@2021, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 12:26, 19 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Adică dacă în contract se menționează ca pot aplica penalități la penalități este legal?
Cereti modul de calcul al penalitatilor, sa fiti sigura. Suma x n% x nr zile intrziere de la scadenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata- penalitati fleurdumal fleurdumal in somatie de plata formulata pe OU 5/2001 pot cere penalitati care sa depaseasca debitul restant?multumesc anticipat ptr raspunsuri!:D (vezi toată discuția)
Penalitati adimiu adimiu rog sa imi specificati, daca intr-un contract nu au fost stipulate termenele de calcul al penalitatilor, specificandu-se doar procentele aplicate, ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - plata penalitatilor Marius F. Marius F. In contractul de inchiriere pe care l-am facut cu universitatea la care sunt student, apare urmatoarea stipulare: [i]Sa achite tariful de cazare pana la ... (vezi toată discuția)