avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pentru un PFA instructor auto este obligatoriu casa de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pentru un PFA instructor auto este obligatoriu casa de marcat?

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pentru un PFA scoli pilotaj (instructor auto) cod 8553 - este obligatoriu casa de marcat sau este suficient factura si chitanta , asta in conditiile in care am pe luna un elev sau maxim 3 elevi. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:22, 17 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e obligatoriu sau daca nu sa plateasca prin banca ( cf OUG 28/1999)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu cumpararea casei de marcat? borsos cristina borsos cristina Scoala de soferi amatori cod CAEN 8553 SCOLI DE CONDUCERE PILOTAJ neplatitor de TVA intocmeste factura pentru cursanti cu toate datele CNP, Nr Carte de ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la munca GMN GMN Sunt instructor auto autorizat, dupa ce am urmat, fireste, un curs de atestare profesionala organizat de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii ... (vezi toată discuția)
Personalitate juridica Nicoleta Mihai Nicoleta Mihai instructorul auto autorizat - PFA - are personalitate juridica? In baza carui temei legal? Este obligat sa detina casa de marcat fiscala? Va multumesc (vezi toată discuția)