avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma videochat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma videochat

ce taxe si impozite trebuie sa plateasca o firma cu videochat?
Ati putea sa-mi spuneti va rog ce cod CAEN aveti?
eu nu am spus ca am o firma de video chat ,de unde ati inteles ca am un cod CAEN?:sorry:
O firma de videochat plateste aceleasi taxe si impozite ca si o firma normala .
Odata ce ati intrebat despre acest tip de firma m-am gandit ca detineti/lucrati la una.

Oricum, pentru a putea presta aceste tipuri de servicii in mod legal trebuie sa aveti un cod CAEN in acest sens, obtinut de la Reg. Comertului de pe raza in care societatea are sediul.

Odata ce intrati in legalitate cu Reg. Comertului se pot stabili si ce particularitati apar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen anagrigorescu anagrigorescu firma este de constructii dar vrea sa se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se spunea mai demult ca ... (vezi toată discuția)
Fost model videochat am ajuns cu imaginile postate public adinawolf adinawolf Am fost model videochat la o firma din Romania, dar cu content accesibil doar in America (ca sa nu poata intra cei din tara unde lucrezi, gen Romania). Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchirieri/vanzari auto - detalii adi_muresan_ro adi_muresan_ro ce cod caen ar trebui sa aiba societatea pentru a putea inchiria 2 autoturisme(casco avarii+furt), spre pers fizice si juridice si cum ar trebui procedat, pe ... (vezi toată discuția)