avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, In cazul unui proces de partaj ,care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, In cazul unui proces de partaj ,care dureaza de peste ...

Buna ziua,
In cazul unui proces de partaj ,care dureaza de peste 6 ani,pot solicita termen de judecata de urgenta inainte de stabilirea termenului stabilit de instanta? Ce se va intampla daca dupa trei solicitari pentru acordarea unor termene de urgenta instanta nu va acorda un astfel de termen?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:24, 22 Noiembrie 2021
Nu se vs intampla nimic,în practică astfel de cereri se admit extrem de rar din n cauze:organizarea ședințelor de judecată,faptul că si altii zeci de mii de justitiabili considera ca dosarul lor este cel mai important etc.Un proces de partaj poate dura2,6-3 ani cu tot cu cale de atac iar dacă sunt multe părți,multe bunuri imobile poate dura si mai mult.Banuiesc ca nu sunteti la fond de 6 ani ci procesul a ajuns in cai de atac,a fost trimis spre rejudecare etc.
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum delibereaza instanta ? kyky_micky kyky_micky Buna ziua, Sunt intr-un proces de partaj (eu fiind paratul) si as avea o intrebare: cand delibereaza instanta (mai bine zis cand judeca efectiv cazurile) ... (vezi toată discuția)
Fond funciar ContSters88252 ContSters88252 buna ziua am introdus o actiune pentru reconstituirea dreptului de proprietate pentru o suprafata de teren in baza legii 147/2005.am ... (vezi toată discuția)
Intrebare etudor etudor Intrebarea mea este: am un proces.nemultumita ,partea adversa declera recurs la Curtea de apel.Dupa 2 sedinte Curtea caseaza hot.tribunalului si trimite ... (vezi toată discuția)