avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, dupa un apel care a fost respins intr un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, dupa un apel care a fost respins intr un proces civil ...

Buna ziua, dupa un apel care a fost respins intr un proces civil si s a pronuntat o hotarare definitiva, se mai poate face recurs la apel, contestatie ori altceva?
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2021
denisa25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 09:32, 2 Decembrie 2021
Bună ziua!
Da, de principiu se poate declara recurs! Când vi se va comunica hotărârea veți vedea daca acolo se specifica calea de atac a recursului!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Va multumesc!
Daca nu se specifica, nu exista nici o alta cale de a schimba lucrurile?
Care este de regula termenul pt recurs in civil? Si cat poate dura un recurs dupa apel?multumesc!
Bună ziua!
Daca nu exista vreo mențiune in hotărâre privind exercitarea căii de atac, vă sfătuiesc să luați legătura cu un avocat care sa va studieze hotărârea, obiectul cererii și dacă într-adevăr mai puteți exercita recurs sau vreo altă cale extraordinara de atac! Recursul se judecă destul de repede, in vreo 3-6 luni, în funcție și de gradul de încărcare al instantei care urmează să judece recursul respectiv!
Av. Mădălina Moceanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupã douã hotãrâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive se mai poate face ceva? razvancandrea razvancandrea după două hotărâri nefavorabile irevocabile dar nu definitive, la fond - judecătorie și apel - tribunal.... se mai poate face ceva ? (civil, - ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila maria1956 maria1956 buna ziua ,ma numesc balca maria si la curtea de apel buc.am facut recurs impotriva unei hot.emise de tribunalul calarasi in contradictoriu cu autoritatea ... (vezi toată discuția)