avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna, As vrea sa intreb ceva legat de loteria ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna, As vrea sa intreb ceva legat de loteria vaccinului covid. ...

Buna,
As vrea sa intreb ceva legat de loteria vaccinului covid.
Am fost desemnata castigatoare dar mi se refuza acordarea premiului pe motiv de depasire termen de 30 zile de la desemnare.
In regulamentul publicat in monitorul oficial, Art. 14 spune ca : (1) Solicitarea de către participanții la Loteria de vaccinare a plății premiilor se va face până la data maximă de 31.01.2022. După expirarea termenului, participantul câștigător pierde dreptul de a mai obține premiul.
Cu toate acestea loteria sustine ca, conform legii 55/2020, ridicarea se face in termen de 30 zile.
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Termen pentru recuperare premiu loto fara instiintare !!! craciunescu_1981 craciunescu_1981 Buna ziua, Recent prietenul meu a aflat de pe internet faptul ca in anul 2007 a fost castigatorul unei tombole aniversare organizata de loteria romana. La ... (vezi toată discuția)
M am vaccinat anticovid 2020 pot beneficia de ziua libera acordata ... wazz wazz vaccinat anticovid 2020 pot beneficia de ziua libera acordata de angajator in 2021? atunci cand m am vaccinat nu exista aceasta prevedere legala nu ar ... (vezi toată discuția)
Concursuri pe facebook enasro enasro Recent am observat ca pe facebook sunt o gramada de concursuri si promotii cu tot felul de premii. La unele dintre ele am gasit regulament, dar la unele nu. ... (vezi toată discuția)