avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluție după apel pierdut Am pierdut un proces pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluție după apel pierdut Am pierdut un proces pe litigii de ...

Soluție după apel pierdut

Am pierdut un proces pe litigii de muncă pe fond, și la apel. Sunt și acum convins că soluția a fost dată doar să menajeze conturile finanțatorului. Dacă aș fi câștigat, precedentul ar fi stimulat mulți alți angajați din domeniu să-și caute dreptatea.
Există și alte căi sau continuare în cazurile astea?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:15, 9 Octombrie 2023
Numai daca incadrati intr-unul din motivele de exercitare a cailor extraordinare de atac, contestatie in anulare/revizuire, mai exista o cale de atac.
Bună dimineața!
Numai pentru nelegalitatea aplicării textelor de lege în speță Dvs., nu și pentru stabilirea situației de fapt asupra căreia s-au pronunțat definitiv instanța de apel, pe lângă căile de atac arătate anterior, se poate declara și recurs în termen legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot ataca hotararea curtii de apel? mustafa iasar mustafa iasar Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc (vezi toată discuția)
Recursul nul poate fi atacat ? Neudorf Neudorf Am pierdut procesul cu Compania de Apă Arad in fond,apel si recurs. Sunt nemulțumită de hotărârea dată . Ce cai de atac mai există ? (vezi toată discuția)
Cai de atac hristo hristo Buna seara, Ce cai de atac mai sunt posibile dupa o hotarâre definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie? (vezi toată discuția)