avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! As dori sa protestez impotriva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! As dori sa protestez impotriva tratamentului discriminatoriu ...

Buna ziua! As dori sa proetestez impotriva tratamentului discriminatoriu din cadrul societatii in care lucrez,prin greva foamei.V-as ruga sa fiu informat care sunt pasii de facut pentru declansarea protestului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 28 Noiembrie 2021
Nu exista cadrul legal pentru aceasta forma de protest. Insa cred ca este necesar sa anuntati Directia de Sanatate Publica de care apartineti ca doriti sa intrati in greva foamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru legal pentru declansarea grevei foamei... ContSters14496 ContSters14496 Daca in cetatean doreste sa intre in greva foamei pentru a isi apara niste drepturi ori pur si simplu ca modalitate de protest, ce legislatie se aplica acestei ... (vezi toată discuția)
Reglementari legale pentru greva foamei ankas ankas CARE ESTE CADRUL LEGAL INTERN SI COMUNITAR REFERITOR LA GREVA FOAMEI? UNDE TREBUIE ANUNTATA ACEASTA FORMA DE PROTEST DE CATRE PERSOANA CARE URMEAZA SA INTRE ... (vezi toată discuția)
Greva foamei pe spatiu public andle andle Doresc sa stiu care sunt conditiile pentru a face greva foamei pe un spatiu public.Unde trebuie sa merg sa anunt acest lucru? Ce altceva trebuie sa stiu ca sa ... (vezi toată discuția)