avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! Vara aceasta mi s-au furat niste bani in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! Vara aceasta mi s-au furat niste bani in timp ce ...

Buna seara! Vara aceasta mi s-au furat niste bani in timp ce eram in vacanta la mare. Politia a reusit sa imi recupereze suma integral iar eu am precizat in declaratie ca nu am pretentii si ca nu doresc sa inaintez plangere deoarece mi-a recuperat toti banii. Acum am primit o citatie in care sunt chemat ca parte vatamata cu obiectul confirmare renuntare urmarire penala. Ce se intampla daca nu ma prezint ? Un drum de 6 ore ma desparte de mare, Am incercat sa sun la Judecatoria Mangalia dar nu mi-a raspuns nimeni. Am auzit ca se poate face o cerere in legatura cu asta. Imi poate arata cineva un model de cerere ?
Daca ati fost citat legal si nu va prezentati, se judeca si in lipsa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire citatie - parte vatamata UnOmBogdan UnOmBogdan Buna Seara, Am si eu o nelamurire, si anume: Astazi am primit o Citatie, cum ca as fi chemat in instanta la judecatoria MANGALIA, ca PARTE VATAMATA in dosarul ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)
Drepturile intimatului Dumitru-George Dumitru-George -Ma numesc George B., si sint din Bucuresti. -In 2015, mergind in concediu la Zarnesti, (Bv.), lipsind de la masina,circa 2 ore,mi sa spart masina,(spargind un ... (vezi toată discuția)