avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot sa ma autosuspend din functia de Secretar al unei ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot sa ma autosuspend din functia de Secretar al unei Primarii, ...

Pot sa ma autosuspend din functia de Secretar al unei Primarii, cand a inceput ancheta penala a DNA pentru mine ? Mai pot ocupa un post in primaria respectiva, de consilier al primarului ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:39, 14 Decembrie 2021
Suspendare raport serviciu secretar UAT. Care e procedura?
[ link extern ]
Legal nu aveți această obligație, suspendarea din funcția publică intervine doar în momentul trimiterii în judecată. Vă puteți suspenda la cerere, pentru maxim 2 ani, însă nu cred că pe perioada suspendării puteți fi angajat în aceeași primărie pe postul contractual de consilier personal al primarului. Cel mai bine solicitați un punct de vedere la ANFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie secretar comuna functionarash functionarash care este procedura demisiei unui secretar de comuna, mai detaliat? (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Am fost secretar comuna peste 6 ani, cum voi fi salarizata? lihuoanaelena lihuoanaelena am fost numita secretar comuna prin dispozitia primarului fara concurs eu fiind incadrata pe alt post inspector specialitate studii superioare zootehnice,am ... (vezi toată discuția)