avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probe concurs factor poștal rural
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probe concurs factor poștal rural

buna ziua ,vreau sa candidez pentru postul de factor postal rural si as dori informatii despre probele de examen ce trebuie sa invat ca sa fiu apt pentru concurs . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 10:56, 1 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
ion1967 a scris:

as dori informatii despre probele de examen ce trebuie sa invat ca sa fiu apt pentru concurs .


Unde ați văzut anunțul pentru concurs trebuia să fie afișat și ce vreți dvs. să știți. Ați verificat?

Pentru factor poștal rural, la un concurs din august a fost doar un interviu, în cadrul căruia s-au pus întrebări și din bibliografia pe care o găsiți la finalul anunțului din link-ul de mai jos - bănuiesc că nu veți avea altceva de citit/învățat, fiind vorba despre același post în aceeași companie:
[ link extern ]

Și în materialul pus de @Voinea Liviu mai sus scrie că, pentru factor poștal, concursul constă într-un interviu la care nota minimă trebuie să fie 6. Deci nu aveți de susținut și probă scrisă.

Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unui post in sistemul bugetar (spital) mirela.onciu mirela.onciu Ma aflu in plina desfasurare a unui concurs pentru ocuparea unui post de operator calculator, care se desfasoara in trei etape: 1. proba scrisa singura ca s-a ... (vezi toată discuția)
Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)