avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, Am formulat o plângere penală împotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, Am formulat o plângere penală împotriva unei ...

Bună ziua,
Am foarmulat o plângere penală împotriva unei persoane pentru abuz în serviciu. Parchetul a clasat dosarul cu soluția fapta nu există, deșii nu a epuizat toate cercetările și nu există nicio dovadă că fapta nu există. Am formulat plângere la soluție și mi-a fost respinsă atât de prin procuror cât și de judecător.
Vă rog să mă lămuriți dacă pot formula o nouă plângere penală ( deoarece am dovada vinovăției și am depus și la dosar alte dovezi, dar nu a ținut nimeni cot de ele ). Și dacă există posibilitatea să fie din nou clasat dosarul pe principiul autoritate de lucru judecat .
Mulțumesc pentru înțelegere.
Nu, vad ca ati intuit si solutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de parchet, unde ... ceciliabraek@gmail.com ceciliabraek@gmail.com Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de PARCHET, unde se poate depune cererea pentru redeschiderea dosarului penal? Se depune la aceeași unitate de ... (vezi toată discuția)
E legal sau nu ce face procurorul? ContSters277534 ContSters277534 Am doua plangeri penale la care am depus plangerea urmand ca la audiere sa depun dovezile in sustinereea celor afirmate. Fara a cunoaste nici o proba, ... (vezi toată discuția)
Ordonante emise de org judiciar cercetare penala mary6 mary6 Buna ziua.Daca o plangere penala pt infractiunile de furt,amenintare,abuz de incredere,a fost respinsa de parchet de doua ori prin ordonanta in temeiul art ... (vezi toată discuția)