avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pierdere apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Pierdere apartament

Sunt proprietarul unui apartament, impreuna cu fosta sotie. Deoarece mi-am pierdut locul de munca si aveam 4 credite la 4 banci, am intarziat 6 luni cu ratele la banca...
Va rog sa-mi spuneti daca risc sa-mi pierd dreptul meu de proprietate asupra apartamentului. In ce conditii poate banca sa-mi ia apartamentul, daca sunt co-proprietar cu fosta sotie, care nu are restante la banca..?
Ionut
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:55, 13 Ianuarie 2010
Nu poate nimeni sa aprecieze durata de solutionare a unui proces, imi pare rau da la asta nu am un raspuns!
Trebuie sa vorbiti cu cei de la banca.
Daca nu va intelegeti cu ei mse pot gasi modalitati juridice sa se prelungeasca procesul civil.Doar ca va costa alti bani.
Sanse ati avea sa se ajunga la un an daca platiti un avocat suficient cat sa isi dea silinta sa se ocupe de cazul dvs.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita safta ioana safta ioana Va rog sa-mi dat un sftat.Fostul meu sot a facut credite la cateva banci (credite de nevoi personale)nu a girat cu nimic.dupa divort apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant Parisien Parisien Buna ziua!Sunt girant la un credit luat de sotia mea,in prezent suntem divortati,iar din cauza neplatii creditului mi sa facut poprire pe salariu doar mie din ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite michi1565 michi1565 Buna ziua ,am si eu o problema ,sotul meu a facut un credit in euro prin 2008 la Pireus fara stirea mea ,deci eu nu am semnat nimic,fare girant si fara ... (vezi toată discuția)