avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documente studii - dosar concurs post contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documente studii - dosar concurs post contractual

Bună ziua,

Vă rog să imi spuneţi dacă dosarul depus pentru participarea la un concurs pentru ocuparea unui post contractual studii medii vacant, organizat conform HG 286/2011, conţine, la documentele care atestă nivelul studiilor (cf. art. 6 alin. 1, lit. c) din HG 286/2011) doar o copie după suplimentul diplomei de licenţă, trece de selecţia dosarelor.

Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 3 Decembrie 2021
Va trebuie copie de pe diploma de licenta. Nu cred ca o copie după suplimentul diplomei de licenţă, va trece de selecţia dosarelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sti daca o persoana are vechime in domeniul studiilor economlce ? Adiy Adiy La o primarie sa scos la concurs un post de inspector superior in domeniul economic. Persoana care a castigat concursul am aflat ulterior ca a fost ... (vezi toată discuția)
Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)
Diploma cursuri postuniversitare nerecunoscuta ceapraga ceapraga Buna ziua, Lucrez la privat de 7 ani ca programator. De cand s-a schimbat legea, beneficiez de reducerea de impozit acordata programatorilor. Vreau sa ... (vezi toată discuția)