avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA O firma din Romania ofera servicii IT unei companii ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

O firma din Romania ofera servicii IT unei companii din Israel.

Buna ziua!

Daca puteti va rog sa imi clarificati o nelamurire.
O firma din Romania ofera servicii IT unei companii din Israel. Cum trebuie sa se procedeze cu TVA-ul in cazul in care firma depaseste plfonul de 300.000 de lei si devine platitor de TVA ?

Multumsec anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 22:14, 9 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa depasirea plafonului se va inregistra in scop de TVA dar in continuare catre firma din Israel va factura in regim neimpozabil in Romania ( adica fara TVA)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu o companie din norvegia MarBRRO MarBRRO Buna ziua, Urmeaza sa intocmesc un contract cu o companie din Norvegia, pentru prestari servicii de management/inspectie, si vreau sa stiu daca facturile ... (vezi toată discuția)
Tva pe facturi emise de pfa (servicii it) pentru clienti din us AlexDanMatei AlexDanMatei Buna ziua, Daca sunt PFA cu norma de venit cod caen 6202 (servicii IT) si prestez servicii pt o companie din US, as vrea sa stiu daca depasesc plafonul de ... (vezi toată discuția)
Cum voi factura dupa ce devin platitor de tva? predescu77 predescu77 Buna dimineata! Am un PFA neplatitor de TVA care presteaza servicii IT exclusiv pt. o companie din Anglia, pentru punctul fix din Insulele Caiman . In luna ... (vezi toată discuția)