avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Selectie de oferte
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Selectie de oferte

Buna ziua!

Imi poate da cineva mai multe informatii despre procedura selectiei de oferte (reglementare, praguri valorice, etc.).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mia_bv , utilizator 15:36, 12 Ianuarie 2010
og 94/2007
avand in vedere ca OUG 34 din 2006 a suferit ultima modificare in iunie 2009, mai sunt aplicabile prevederile OG 94/2007?
Sectiunea a 7-a din OUG 34/2006 si Sectiunea a 6-a din H 925/2006 fac referire la aspectele precizate de dumneavoastra (praguri valorice diferentiate pe tipuri de contracte, invitatii de participare, anularea procedurii etc.)
Pentru "selectia de oferte" raspunsul este mai complex de aceea v-as sugera sa vedeti dispozitiile generale din OUG nr.34/2006 si alae HG 925/2006, cu toate modificarile si completarile ulterioare, dar mai ales prevederile art. 16 din OUG.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunt de participare vs. cerere de oferta melcsy melcsy care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta? (vezi toată discuția)
Contractele de prestarii servicii in institutile publice? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Contractele de prestarii servicii se fac pe baza de oferta si licitatie conform carei legi si articol. (vezi toată discuția)
Numar minim particpanti licitatie anjinsan anjinsan Buna Ziua, As dori sa va descriu urmatoarea situatie: La o licitatie publica deschisa pentru achizitionarea unui produs se prezinta trei ofertanti. Doi ... (vezi toată discuția)