avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.La ce se aplica procentul de 15% pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.La ce se aplica procentul de 15% pentru sporul de ...

Buna seara.La ce se aplica procentul de 15% pentru sporul de tura? In 2019 aveam un salariu de baza brut de 3515. La acesta s-a adaugat acest spor in valoare de 482 ron .Nu ar fi trebuit 527?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariamihaela12345 , utilizator 11:29, 9 Ianuarie 2022
Depinde cum este reglementat in contractul de munca, RI, CCM etc
Sporul de tura se aplica la salariul de bază.
Multumesc frumos, M-am lamurit intre timp. Se aplica la salariul de baza, numai ca sporurile sunt inghetate, de aceea suma este diferita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime inclus in salariu Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, Am o neamurire, in prezent sporul de vechime nu este inclus in salariu, acest lucru este mentionat in Contractul Colectiv de Munca la nivel de ... (vezi toată discuția)
Salariul minim si sporul de vechime Gyna Gyna O intrebare am : pentru salariatii calificati dar fara studii superioare salariul de incadrare este tot 850 lei? Adica nu e nici o diferenta intre un ... (vezi toată discuția)
Salarizare 2010 piramida76 piramida76 Cum se calculeaza salariul pentru ianuarie 2010 daca pe langa salariul de incadrare se da si sporul de vechime? Pentru bugetari am inteles ca salariul va fii ... (vezi toată discuția)