avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Probleme cu DTI Sector 3 pentru taxa masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Probleme cu DTI Sector 3 pentru taxa masina

In 2011 am avut un accident de masina, in urma caruia a fost dauna totala. 6 ani a durat procesul cu firma de asigurari aka EUROINS, pentru ca intr-un stat esuat asta este justitia.
Problema este insa cu DTI Sector 3. Pentru ca numai in Romania se poate intampla, nu am putut platit separat impozitul la casa si cel la masina (mai ales ca de masina nu mai beneficiam) pentru ca sa sunt regulile.
Ca nu dom'le trebuie sa aduceti dova de la Judecatorie, trebuie sa reiasa ca nu este vreo manevra la mijloc si alte 1001 de motive.
Ca trebuie sa platiti tot impozitul si pe urma recalculam noi, ca este alba, ca este neagra ca nici ei nu stiau ce vroiau. I-am scris si lui Negoita, dar credeti ca am obtinut vreun ajutor, doar banii se duceau in visteria sectorului.
Anul acesta de fac 10 ani de cand nu mai am masina si 5 ani de cand nu reusesc sa rezolv problema cu taxele si impozitele din Sect. 3. Nu stiu ce sa fac, unde sa ma adresez pentru ca eu nu platesc pentru ceva de care nu am mai beneficiat, ca sa zica ei stai dom'le ca vedem dupa aia ce si cum.
Ca sa nu va mai zic ca m-am trezit acum 6 ani cu ROL-ul dublat, si tot eu eram vinovat pentru manarelile lor. Dar ce surprinsi au fost cand tot eu i-am anuntat de abuzurile facute. Nici macar nu si-au cerut scuze sau sa dea vina pe aplicatie.
Nu stiu cum sa mai procedez.
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:10, 16 Aprilie 2022
Trebuie sa o luati cu pasi mici, si sa va informati inainte pentru fiecare pas,
cautati un consultant fiscal sau un avocat care sa se ocupe de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Posibila inmatriculare cu furt de identitate kmeleonu3 kmeleonu3 Salutare, De 2 ani sunt plecat din tara si am constatat luna trecuta ca figurez cu o restanta enorma la directia taxe si impozite + o alta suma enorma pe ... (vezi toată discuția)
Mana in mana ContSters136739 ContSters136739 buna, am si eu o problema, in cursul acestei saptamani am fost contactat pe internet de o persoana care mi-a propus sa facem un schimb de autovehicule, ... (vezi toată discuția)