avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! O prietena de a mea are. 15 ani, și ar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! O prietena de a mea are. 15 ani, și ar vrea sa se ...

Buna seara! O prietena de a mea are. 15 ani, și ar vrea sa se mute cu iubitul ei, dar ai ei nu prea sunt de acord... Oare daca s-ar muta împreună și ea nu ar vrea să îl lase nici în ruptul capului să îl părăsească ... Ce consecinte ar fi pentru ei? Dat fiind faptul că băiatul e major(are 18 ani)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:36, 27 Decembrie 2021
Copiii locuiesc cu parintii, nu cu iubiții. Se poate face plangere penala iubitului pt sex cu minor.
Pe cale civila se poate cere intoarcerea copilului de la persoane ce obtin fara drept
Strans cu usa, iubitul va fi nevoit sa ii faca vant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma mut cu prietena mea Aurasadi42@gmail Aurasadi42@gmail Buna seara sunt un băiat de 20 de ani fac 21 de ani am o iubita/prietena cu varsta de 16 ani ea vrea sa se mute la mine există vrun termen legal mentionez ... (vezi toată discuția)
Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai in varsta codita-dorin codita-dorin Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o ... (vezi toată discuția)
As dori un raspuns va rog frumos - sora mea minora vrea sa se mute cu un baiat liviu19101988 liviu19101988 Sora mea are doar 13 ani jumate si a decis sa se mute impreuna cu un baiat mai mare ca ea cu 5-6 ani . ce as putea sa fac in privinta asta ,avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)