gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 Carmenstratone	                   

Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card de la BCR,extensie de cardul meu de salariu de atunci .Nu am achitat nimic,nu am semnat nimic ,nicio ... (vezi toată discuția)
	                    Carmenstratone	                   

Buna ziua! Am avut un împrumut în anul 2014,un card de la BCR,extensie de cardul meu de salariu de atunci .Nu am achitat nimic,nu am semnat nimic ,nicio ... (vezi toată discuția)

Mikaela2012	                   

Buna ziua, am un credit de nevoi personale obtinut de la Libra Bank in dec 2005 la care am platit rate pana prin 2007 cred. Apoi, n-am mai putut. O data pe an ... (vezi toată discuția)
	                    Mikaela2012	                   

Buna ziua, am un credit de nevoi personale obtinut de la Libra Bank in dec 2005 la care am platit rate pana prin 2007 cred. Apoi, n-am mai putut. O data pe an ... (vezi toată discuția)

alina01989	                   

Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat.
Am nevoie de avocat sau nu?
povestea mea:
sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
	                    alina01989	                   

Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat.
Am nevoie de avocat sau nu?
povestea mea:
sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)