avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: dupa ...

Dreptul Muncii - utilizare semnatura electronica
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: dupa modificarea recenta a codului muncii, care introduce posibilitatea de a utiliza semnatura electronica pentru semnarea documentelor de dreptul muncii, este obligatorie semnarea unor acte aditionale la CIM-urile existente, pentru a include si aceasta posibilitate? Angajatorul in prezent nu are proceduri de utilizare a semnaturii electronice. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2021
angela23, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 30 Decembrie 2021
Nu este obligatorie semnarea acelor acte aditionale , decat in situatia in care se doreste să se utilizeze la încheierea, modificarea, suspendarea sau, după caz, la încetarea contractului individual de muncă semnătura electronică avansată sau semnătura electronică calificată.
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim - model cadru AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Referitor la modificarile aparute la modelul cadaru a CIM, a. Art. F - atributiile postului b. art M, lit. c1 - obligatia angajatorului de a ... (vezi toată discuția)
Semnatura in word pe contract de munca - este valabila? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua, Recent am primit o oferta de angajare. Angajatorul mi-a spus ca nu este nevoie sa vin pentru semnarea contractului. Mi-a spus ca imi vor trimite ... (vezi toată discuția)