avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am si eu o intrebare, daca avem o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am si eu o intrebare, daca avem o situație cu un ...

Buna seara! Am si eu o intrebare, daca avem o situație cu un tata decedat, succesiune facuta dupa tata, moștenitori fiind cei 2 copii minori, apoi a decedat si unul din copii. Cine rămân moștenitorii bunurilor mostenite de la tats, după copilul decedat? Menționăm faptul că mama copiilor trăiește, dar nu a fost căsătorită cu tatăl copiilor.
Cel mai recent răspuns: Deniss134 , utilizator 12:12, 11 Ianuarie 2022
Va multumesc pentru raspunsurile dvs. Deci, în cazul copilului decedat, viitori moștenitori, ar fi mama care este in viata si fratele copilului. Intrebarea care mai rămâne, este dacă are vreun drept la moștenire rudele tatălui decedat al copilului decedat? Si daca da, care este imparțială.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama vitrega este ascendent privilegiat ? bms bms Am urmatoarea speta: În urma decesului soțului au rămas 3 copii din prima căsătorie al acestuia S-a finalizat succesiunea după soț Ulterior ... (vezi toată discuția)
Succesiune ilkeigabi ilkeigabi Buna ziua, in urma cu trei luni a decedat sotia,acum urmind sa aibe loc succesiunea.avem o fata in virsta de 19 ani, traiesc socrii (mama si tatal ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu are o soră ce a decedat in 2020. aceasta ... AnaRx AnaRx Bună ziua! Tatăl meu are o soră ce a decedat in 2020. Aceasta era văduvă și avea casă pe numele ei. Unicul fiu al acesteia se recăsătorește a 3 a ... (vezi toată discuția)