avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Eu sunt în divorț cu soțul de care nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Eu sunt în divorț cu soțul de care nu mai știu ...

Bună seara! Eu sunt în divorț cu soțul de care nu mai știu nimic de 2 ani! As dori sa plec din tara cu minorul! Ce pot face? Nu îl.pot găsi pe tatăl sa îmi dea procura
Cel mai recent răspuns: Marinalarisa , utilizator 19:11, 4 Ianuarie 2022
Trebuie să faceți o cerere de suplinire a consimțământului pentru călătorii în străinătate pe o perioadă determinată de timp și pentru eliberarea pașaportului.
Și se poate sa îmi dea instanta procura? Cât timp durează?
Nu va da instanta procura ci in urma unui proces se va pronunts o hotarare care va suplini acordul fostului sot.Discutati cu un av tinand cont ca nu stiti unde se afla, va dura mai mult iar situatia va fi probabil mai complicata.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ce cost are aceasta hotărâre?
Ce cost are aceasta hotărâre?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc în românia. mama ne-a abandonat pe mine și pe tatăl ... _w1s _w1s Locuiesc în România. Mama ne-a abandonat pe mine și pe tatăl meu. Tatăl meu se ocupă de mine și face totul, iar mama mea nu a mai fost văzută de ... (vezi toată discuția)
Custodie copii minori andreea1184 andreea1184 Daca tatal este plecat din tara si eu la randul meu vreau sa plec sa ma stabilesc cu copii in afara tarii cum pot proceda?Am vreo sansa daca actionez in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,vreau sa-i fac copilului meu minor pasaport.sunt divortata ... Alejandro1 Alejandro1 Buna ziua,vreau sa-i fac copilului meu minor pasaport.Sunt divortata de tatal copilului,el e cetatean strain,eu cu copilul,romani.Cum trebuie redactata procura ... (vezi toată discuția)