avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna. Am achizițonat un autoturism pe 28 decembrie, ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna. Am achizițonat un autoturism pe 28 decembrie, dar înmatricularea ...

Buna. Am achizițonat un autoturism (din UE) pe 28 decembrie, dar înmatricularea e programată pe 15 ianuarie. Voi plăti totuși impozitul auto pe 2021 integral? RAR’ul a fost făcut pe 29 dec.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2022
Yobediah, utilizator
Cel mai recent răspuns: Yobediah , utilizator 20:07, 4 Ianuarie 2022
Bună ziua!

Impozitul îl veți plăti abia în 2023 pt 2022, pt 2021 nu se plătește nimic.

Am înțeles. Deci se ia in considerare de când sunt scoase numerele negre?
Mulțumesc frumos!

CândeaLawOffice a scris:

Bună ziua!

Impozitul îl veți plăti abia în 2023 pt 2022, pt 2021 nu se plătește nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto mfior mfior Am cumparat un autotrism marca Ford (nou, din firma).Am primit numerele negre si certificatul de inmatriculare in 15 .febr.2019. In acest an,platesc impozit?Am ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venitul din dividende sfsg sfsg In situatia in care o societate distribuie integral dividendele aferente anului 2021 in anul 2022 si le plateste asociatilor in anul 2023, la 25.01.2023 ... (vezi toată discuția)
Distribuire si plata dividende. cateldestept cateldestept Distribuire si plata dividende: Pentru o societate cu asociat unic se hotaraste distribuirea sumei de 100.000 lei ce dividende, din profitul anului 2021. Ce ... (vezi toată discuția)